Először jársz a Szelényi Anya Akadémián?

“Gyere, körbevezetlek!”

Szeretettel köszöntelek!

Ajánlották az oldalt vagy egy érdekes cikk keltette fel a figyelmedet, a lényeg, hogy most itt vagy, és ez számomra nagyon nagy öröm, mert így Téged is segíthetlek, hogy

abban, hogy a szülés után is megőrizd az egyensúlyt, a kontrollt az életed felett, s eljuss anyaságod mesterfokáig.

Nagyon motivált vagyok, hogy minél több anyának segítsek az anyává válásban, mert még engem is kilendített az egyensúlyomból a szülés (s nem feltétlenül csak a hormonoknak köszönhetően), képzelheted, hogy meglepett ez, pedig akkor már baba-mama szakértő voltam.

Ráadásul férjem első szülött fiát már több éve mi neveltük, és rengeteg kisgyerek van a családomban (négy nővérem van, a kisebbik fiúnk a 12.unoka), szóval azt gondoltam, hogy nem érhet meglepetés, és mégis!

Szerencsémre én elég gyorsan megtaláltam a TITKOT, amit szeretnék minden anyának megmutatni, hogy nekik is könnyebb legyen a kisgyermekes élet.

Mindezt azáltal, hogy akár Neked is, kedves olvasóm, hosszútávú énidőnyerő stratégiát adok a kezedbe. Egy modern és minden eszközről gyorsan, átláthatóan feldolgozható, kutatásokra, forrásokra támaszkodó szakmai tananyagokon keresztül a kisgyermek fejlődési életútjának átadásával, valamint tudatosan kreatív nevelési módszeremmel.

Egy folyamatos virtuális mentorálással.

Ha várandósan vagy már anyaként szeretnél felkészülni és elég jól boldogulni, megfelelően teljesíteni, boldog, sikeres, elégedett gyereket nevelni, harmonikus családi életet teremteni, akkor a céljaink egyeznek!