Munkámban sokáig a babák és a gyerekek voltak a fókuszban, de már akkor éreztem, hogy leghatékonyabb, ha anyákkal közösen segítjük a gyermekeket! Tudtam, hogyha az anyák ismerik a gyermekek optimális fejlődésmenetét, akkor kevesebb időt fordítanak az aggódásra, és sokkal több idejük lesz az izgalmas, élménydús és boldog együtt töltött időre. Emellett, ha felismerik, hogy a családi egyensúlyteremtés kulcsa az is, hogy ők, mint anyák kellő időt szenteljenek önmagukra, akkor sokkal több pozitív erővel fognak rendelkezni az életük minden területén.

Az én célom is a női és anyai szerepeim balansza

“Én előbb lettem szakember és csak ezután anya,
de igazán jó szakemberré az anyaság változtatott!”

A több részes bemutatkozásomban olvashatsz az életutamról, és kicsit a szakmai előéletemről is. Most viszont azt osztom meg veled, hogy Sokan kérdezték a titkom: Miért tudok egyből ráhangolódni egy anyára vagy egy gyerekre? Nem mondom, hogy megfejtettem már …de szerintem ez egyrészt

  • örökség a szüleimtől, nagyszüleimtől
  • és a környezetemben is nagyon sok anyával, neveléssel találkoztam
  • és hozzá sok-sok éven keresztül tanultam is, több képzésben

Mikor döntöttem el, változás kell?

A változás szele, 2018-2019-ben engem is elért, és egyre többet és többet foglalkoztam az anyák oktatásával. Jelenleg is folyamatosan dolgozom az új oktatói honlapomon és a tananyagokon, amelyek nagy része online is elérhető lesz, így a világ bármely pontjáról, bármikor tudsz tanulni, fejlődni, informálódni, ráadásul egy nagyon különleges programnak köszönhetően én is nyomon tudom követni a haladásodat.

Tehát az oktatáson, a hiteles ismeretátadáson továbbra is nagy hangsúly lesz, de ez egy szuperül működő mentorprogrammal is kiegészül, így támogatom
– a boldog és harmonikus családi életeteket
– sikeres gyerek neveléseteket
– elégedett anyaságotokat, nőiességeteket
– boldog és sikeres karrier eléréseteket!

Nem árulok zsákbamacskát, nem fogok nagy és fennkölt tanokat átadni, se “lufiszerű” megoldásokat, nem hirdetek olyan igéket, tanokat, amelyek rögtön, gyors és könnyű sikerhez vezetnek, mert ezekben nem hiszek.
Viszont ígérhetek nagyon sok hasznos tudásanyagot, folyamatos önismereti munkát, énfejlődést, küzdési stratégiákat, átadom nektek mindazt a tudást, amit én is kaptam, sikeres emberek könyvei, tanai által.
Valamint a maximális segítő hozzáállásomat, a bizalmamat, a hitemet, az erőmet, az anyai és emberi ösztöneimet, empátiámat.

Sosem akarom és nem is tudom elhagyni személyiségemet, amivel megfűszerezem az életeteket! Lesz komoly, őszinte megnyilvánulások, humor, és jó adag kreatív és improvizációs technika, amit sikerrel alkalmazhattok az életetek minden területén, de feszültséglevezetésnek is kítűnő lesz!

Most, hogy végére értél az első tanításomnak:) amit ebben a leírásban adtam, máris

Gratulálok!
1 lépéssel közelebb kerültél
a célod eléréséhez,
Anyaságod Mesterfoka felé!

Ismerj meg jobban!
Ha arra vagy kíváncsi, hogy kik tudok segíteni, ez a te oldalad.

0 Hozzászólás

Mi a Te gondolatod a cikkről?

Érdekel a véleményed! A lenti szövegdobozban kifejtheted a gondolataidat!
A "Hozzászólás küldése" gombra kattintással elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatót!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük