Ajándékozz szakértőt!

Sokszor egy tárgyi ajándéknál
hasznosabb lehet egy szakértői segítség!

Konzultációs csomag

Megrendelem az Otthon a babával Ajándékkártyát

Megrendelés menete:

 • Töltsd ki a megrendelési űrlapot

  1. Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, azt itt írhatod be!

  2. Add meg az adataidat!
  (Különösen figyelj az e-mail címed pontosságára, legjobb ha olyan e-mail címet írsz be, melyet rendszeresen olvasol, hiszen ide fogjuk elküldeni az Ajándékkártyát, valamint az elektronikus számládat is!!)

  3. Töltsd ki a számlázási adatokat!
  (Az itt megadott adatokkal fogjuk kiállítani az elektronikus számládat, így kérünk, légy nagyon figyelmes. A számlázási adatoknál természetesen lehetőséged van céges, illetve magán adatokat is megadni.)

  4. Tegyél pipát a négyzetekbe, hogy jelezd, elolvastad és elfogadod az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót, valamint hogy tudomásul veszed a fizetési kötelezettség keletkezését, illetve pipával jelezheted azt is, ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról, érdekességekről!

  5. Majd kattints a “Megrendelem az Ajándékkártyát!” gombra és átirányítunk az OTP SimplePay fizetési felületére.

 • 100%-os biztonságos vásárlás

  Adataidat a te hozzájárulásod nélkül senkinek nem adjuk ki.

  Az oldalunkon SSL tanúsítvány biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

  Az Anya Akadémiánál a vásárlás bankkártyás fizetés formájában történik.
  Szerintünk ez a legkényelmesebb módja a fizetésnek, ez egyszerű és gyors. A bankkártyád adataival, online fizetési partnerünk, az OTP SimplePay biztonságos rendszerén keresztül vásárolhatsz.
  Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

  A bankkártyás fizetés további előnye, hogy a rendelést követően néhány percen belül már meg is érkezik hozzád a munkafüzet!

  Ha mégis bizalmatlan vagy, a Te megoldásod a webkártya, ami egy kizárólag internetes vásárlásra alkalmas virtuális kártya, amin mindig csak annyi pénzt tartasz, amennyi az internetes vásárlásra szánsz. (További infót kérj a bankfiókodnál!)

 • Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekem

  E-mailt: az info@anyaakademia.hu címre

  Hívj a +36303552099-es telefonszámon napközben 10:00-16:00 között.

  Fontos! Ezeken a kapcsolati csatornákon csakis ügyfélszolgálati ügyekben, technikai gondok, kérdések átbeszélésére van lehetőségünk, 3-4 percben, ezt kérlek tartsd tiszteletben!