Mennyire hat ki az életedre, nőiességedre az, hogy milyen a kapcsolatod az anyukáddal? Hogyan befolyásolja a felnőtt nő életét a korai kapcsolata az anyjával. Tudd meg Te is, hogyan ismerd fel a téged ért hatásokat hogyan változtass a negatívokon,  hogyan fokozhatod a pozitívokat?
Ez egy VIP cikk, melyet partneremen, Kürti Juditon keresztül is megkaphattál, ha megvásároltad nála a Nőiesség és önbizalom tréningjét.

Tananyag a nőiességért és az önbizalomért

Ezt a VIP cikket egy szakértő társam, Kürti Judit kérésére írtam,
a cikk alján találod a linket a Téged is anya szült – letölthető bónuszhoz!

Te már kérted Kürti Judit (Nőiesség és önbizalom) tréningjét, ugye?

Amikor Kürti Judit párkapcsolati tanácsadó kikérte a véleményemet az új tréningjéről a izgalommal és élvezettel fogtam neki a tananyag megismerésének.

Nagyon jó érzés volt, hogy sokszor a szívemből beszélt, tudtam, hogy kedves és egyben határozott stílusa sok nőnek fog segíteni, biztattam és segítettem őt a munkájában. Úgy döntöttem, hogy egy fontos témát én is átadok neki és ezáltal nektek is!

Előtte azonban egy kis kitérő: Mai napig emlékszem az első találkozásunkra egy szakmai konferencián, ahol nagyon megfogott a személyiség Juditnak. Akkor még nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan meg fogjuk találni az összhangot. Bizonyára közrejátszik ebben az is, hogy ő is nagy családba született és neki is öt gyermeke van.
Ösztönösen éreztem vele kapcsolatban, hogy nagy tapasztatra építi a szakmaiságát, ehhez bizonyára az is hozzájárul, hogy több mint 10 testvére van. Judit számomra mindig egyfajta példakép volt.
Amennyiben Te azért látod ezt az oldalt, mert feliratkoztál hozzám, és még nem ismered Judit tréningjét, akkor nagy szeretettel ajánlom őt, mint segítő szakembert, és a Nőiesség és Önbizalom kurzusa is sok hasznos tudást tartalmaz. Kérd te is!

Mit adhatok én hozzá ehhez a komplett a munkához?

Azt adhatom, ami a szívemhez közel áll és amiről mindig beszélünk a mentorálások alkalmában:

Anya-lánya kapcsolat hatásai a nőre

Mindig is kedves téma volt nekem a csecsemő-anya kötődés, támogattam és segítettem ezt a kapcsolatot, akár a babamasszázzsal, akár szülő-csecsemő konzultációk során, és később a kicsivel nagyobb életkorban is, babajelbeszéddel, beszédfejlesztő programokkal stb.

Mindennek az alapja az újdonsült anya kapcsolata a saját anyjával vagy egy ideális, példaként szolgáló anyaképpel. Viszont mindenek előtt először lány majd nő lesz, és csak ezt követően válik anyává.

Ennek fényében készítettem egy olyan letölthető dokumentumot, amit segít neked is, nőnek, akit anya szült! Fogadd sok szeretettel, töltsd le INGYENESEN ezt a hasznos írást!

Kattints a gombra a letöltéshez!

0 Hozzászólás

Mi a Te gondolatod a cikkről?

Érdekel a véleményed! A lenti szövegdobozban kifejtheted a gondolataidat!
A "Hozzászólás küldése" gombra kattintással elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatót!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük